Search

Search Results

Results 31-40 of 55 (Search time: 0.056 seconds).
Item hits:
  • -


  • Authors: Đỗ Thiện Dụng (2011)

  • Nội dung sách gồm các vấn đề cơ bản: tổng quan về quản trị kinh doanh nhà hàng, các vấn đề về thông tin và kế hoạch hóa, các hoạt động quản trị trong các lĩnh vực như: quá trình sản xuất và phục vụ, nhân lực, marketing, tài chính, cơ sở vật chất kỹ thuật, chất lượng dịch vụ nhà hàng.

  • Book


  • Authors: Trần Mạnh Thường (2012)

  • Giới thiệu về 25 di sản thế giới ở Việt Nam được chia ra làm các nhóm di sản văn hoá, di sản thiên nhiên, di sản văn hoá phi vật thể và di sản tư liệu gồm: cố đô Huế, thánh địa Mỹ Sơn, đô thị Hội An, hoàng thành Thăng Long, thành nhà Hồ, vịnh Hạ Long, động Phong Nha - Kẻ Bàng, nhã nhạc Cung đình Huế, không gian văn hoá cồng chiêng Tây Nguyên, dân ca quan họ, ca trù, hội Gióng, hát Xoan, mộc bản triều Nguyễn, bia đá Văn Miếu - Quốc Tử Giám...

  • Book


  • Authors: Đoàn Huyền Trang (2014)

  • Giới thiệu điều kiện tự nhiên, tóm tắt lịch sử, tôn giáo, văn hoá truyền thống của các dân tộc ở Việt Nam. Tiềm năng du lịch, các di tích, danh thắng các công trình mới được tôn tạo xây dựng ở thủ đô Hà Nội và 61 tỉnh thành.

  • Sách/Book


  • Authors: Rob Davidson (2019)

  • This book provides a sound practical and theoretical context for the study of this subject by covering, in depth, all categories of business-related events including corporate meetings, association conferences, political events, incentive travel, exhibitions, corporate hospitality, awards ceremonies and SMERF (social, military, educational, religious and fraternal) gatherings.

  • Sách/Book


  • Authors: Z. Ghassemlooy (2018)

  • The book gives a detailed description of OWC, focusing mainly on the infrared and visible bands, for indoor and outdoor applications. A major attraction of the book is the inclusion of Matlab codes and simulations results as well as experimental test-beds for free space optics and visible light communication systems. This valuable resource will aid the readers in understanding the concept, carrying out extensive analysis, simulations, implementation and evaluation of OWC links

  • Sách/Book


  • Authors: Gary P. Ferraro; Elizabeth K. Briody (2017)

  • The Cultural Dimension of Global Business continues to provide an essential foundation for understanding the impact of culture on global business and global business on culture. The highly experienced authors demonstrate how the theory and insights of cultural anthropology can positively influence the conduct of global business, examining a range of issues that individuals and organizations face as they work globally and across cultures. The cross-cultural scenarios presented in each chapter allow students of business, management, and anthropology alike to explore cultural difference while gaining valuable practice in thinking through a variety of complex and thorny cultural issues.

  • Sách/Book


  • Authors: - (2015)

  • Tài liệu tiêu chuẩn kỹ năng nghề du lịch Việt Nam (Tiêu chuẩn VTOS) - Nghiệp vụ Nhà hàng cơ bản dành cho nhân viên phục vụ nhà hàng, khách sạn hoặc trong cơ sở tương tự, với trách nhiệm sắp xếp nhà hàng, phục vụ các món ăn và đồ uống trong nhà hàng, khách sạn, phòng họp, theo các kiểu gọi theo món hoặc ăn tự chọn, và phục vụ tại phòng khách hoặc phục vụ hội nghị.

  • Book


  • Authors: Kim Jung Jin (2018)

  • Khóa học giúp chúng ta hiểu được tổng thể lịch sử cũng như sự phát triển của ẩm thực Hàn Quốc, cách chọn lựa, chế biến và nấu ăn sao cho duy trì được những ưu điểm của món ăn Hàn Quốc