Thông tin tài liệu


Nhan đề : Foodservice management : principles and practices
Tác giả : June Payne-Palacio
Chủ đề : Dịch vụ ăn uống | Thực phẩm | Du lịch
Năm xuất bản : 2016
Nhà xuất bản : Pearson
Tóm tắt : This book offers a comprehensive, current, and practical overview of foodservice operations and business principles. Covering topics like food safety, human resources, finance, equipment, design, marketing, and filled with real-life case studies, this text gives college students a deep understanding of the issues they will face in any type of foodservice operation. Rich with graphics and photos, its visually appealing design is organised for maximum student engagement and understanding. This edition has been updated to reflect new trends in sustainability and food safety issues.
URI: http://thuvienso.thanglong.edu.vn//handle/TLU/8697
Bộ sưu tậpDu lịch lữ hành
XEM MÔ TẢ

36

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002589_Foodservice Management_ Principles and Practices, Global Edition-PEARSON EDUCATION (2016)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 2,53 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002589_Foodservice Management_ Principles and Practices, Global Edition-PEARSON EDUCATION (2016).pdf
      Restricted Access
  • Đăng nhập để đọc nội dung file
    • Dung lượng : 15,18 MB

    • Định dạng : Adobe PDF