Thông tin tài liệu


Nhan đề : Food and beverage service
Tác giả : John Cousins
Chủ đề : Food and beverage | Khách sạn | Thực phẩm | Ăn uống
Năm xuất bản : 2014
Nhà xuất bản : London : Trans-Atlantic Publications
Tóm tắt : Understand both the key concepts and modern developments within the global food and beverage service industry with this new edition of the internationally respected text. An invaluable reference for trainers, practitioners and anyone working towards professional qualifications in food and beverage service, this new edition has been thoroughly updated to include a greater focus on the international nature of the hospitality industry. In addition to offering broad and in-depth coverage of concepts, skills...
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3700
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

18

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002534_Food and beverage service_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 884,4 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002534_Food and beverage service.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 20,7 MB

    • Định dạng : Adobe PDF