Thông tin tài liệu
Nhan đề : | Food and beverage service |
Tác giả : | John Cousins |
Chủ đề : | Food and beverage | Khách sạn | Thực phẩm | Ăn uống |
Năm xuất bản : | 2014 |
Nhà xuất bản : | London : Trans-Atlantic Publications |
Tóm tắt : | Understand both the key concepts and modern developments within the global food and beverage service industry with this new edition of the internationally respected text. An invaluable reference for trainers, practitioners and anyone working towards professional qualifications in food and beverage service, this new edition has been thoroughly updated to include a greater focus on the international nature of the hospitality industry. In addition to offering broad and in-depth coverage of concepts, skills... |
URI: | https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3700 |
Bộ sưu tập | Thanh nhạc, du lịch, việt nam học |
XEM MÔ TẢ
18
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm: