Thông tin tài liệu


Nhan đề : Public House and Beverage Management
Tác giả : Michael Flynn
Chủ đề : Beverage | Đồ uống
Năm xuất bản : 2000
Nhà xuất bản : Oxford, United Kingdom. : Butterworth-Heinemann Ltd
Tóm tắt : The combined experiences of the authors are reflected in the text, as between them they have a vast range of experience as: publican, hotelier, chef and sommelier. Enhanced by this is their teaching and research covering food service, cellar management, marketing and wines and spirit education.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3749
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

12

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003066_Public House and Beverage Management_ Key Principles and Issues (2000)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 756 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003066_Public House and Beverage Management_ Key Principles and Issues (2000).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 2,27 MB

    • Định dạng : Adobe PDF