Thông tin tài liệu
| Nhan đề : | The bar and beverage book |
| Tác giả : | Costas Katsigris |
| Chủ đề : | Đồ uống | Bar | Du lịch | Pha chế |
| Năm xuất bản : | 2006 |
| Nhà xuất bản : | USA. John Wiley & Sons |
| Tóm tắt : | This revised Fourth Edition of The Bar and Beverage Book has the most up-to-date material you need for managing a beverage operation, including bar equipment, sanitation and bar setup, inventory control, and the importance of planning for profit. This edition features added coverage and expert advice on responsible alcohol service; marketing methods; staffing; the latest spirits, wine, and beer; management practices; and current updates in regulations. |
| URI: | https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3611 |
| Bộ sưu tập | Du lịch - Việt nam học |
XEM MÔ TẢ
30
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm:

