2-Du lịch (67)


Logo

Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions

List of document in the collection

Item Submit Date - Descending [/1]

  • item.jpg
  • Sách/Book


  • Authors: Rob Davidson (2019)

  • This book provides a sound practical and theoretical context for the study of this subject by covering, in depth, all categories of business-related events including corporate meetings, association conferences, political events, incentive travel, exhibitions, corporate hospitality, awards ceremonies and SMERF (social, military, educational, religious and fraternal) gatherings.

  • item.jpg
  • Sách/Book


  • Authors: Dr. S. Victor Anandkumar (2021)

  • E-tourism cannot be understood as an independent process or system as it comprises of numerous participants and players those utilise the electronic mode through information technology and communication system to reach the customer directly or indirectly. The e-tourism takes different forms that can be accessed by the customers through different channels and distribution systems.

  • item.jpg
  • Sách/Book


  • Authors: Tân Việt (2001)

  • Trình bày dưới dạng hỏi đáp về những phong tục, tập quán, lễ nghi trong cuộc sống, văn hoá của người Việt Nam theo các chủ đề: cưới hỏi, sinh dưỡng, giao thiệp, đạo hiếu, lễ tang, giỗ tết, tế lễ và vấn đề chọn ngày, giờ

  • TVS.001174- [SA] Tan Viet, Mot tram dieu nen biet ve phong tuc Viet Nam_1 (1).pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Tân Việt (2001)

  • Trình bày dưới dạng hỏi đáp về những phong tục, tập quán, lễ nghi trong cuộc sống, văn hoá của người Việt Nam theo các chủ đề: cưới hỏi, sinh dưỡng, giao thiệp, đạo hiếu, lễ tang, giỗ tết, tế lễ và vấn đề chọn ngày, giờ

  • TVS.001067- Khai luan Van tu hoc chu Nom - Nguyen Quang Hong_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Nguyễn Quang Hồng (2008)

  • Cuốn sách đi sâu nghiên cứu và trình bày một cách hệ thống những vấn đề cơ bản về chữ nôm - một loại chữ viết cổ truyền của dân tộc việt nam.

  • TVS.003190_How to Start a Tour Guiding Business _1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: G. E. Mitchell (2005)

  • Increasingly countries around the world are promoting tourism. It is no wonder that travel-tourism is the world's fastest growing profession. How To Start A Tour Guiding Business is a manual for the thousands of people who want to discover the world of travel as a career. It covers every aspect from getting started through creating promotional materials, pricing and processing tours and marketing.

  • TVS.002979_Human resources management in the hospitality industry_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Michael J. Boella (2005)

  • Extensively updated content to reflect recent issues and trends including: labour markets and industry structure, impacts of IT and social media, growth of international multi - unit brands, role of employer branding, talent management, equal opportunities and managing diversity. All explored specifically within the Hospitality Industry

  • TVS.002978_Special Events_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Joe Jeff Goldblatt (2002)

  • In this Third Edition of his definitive guide to the profession, Dr. Joe Goldblatt, CSEP, imparts the logistical know--how and the theoretical understanding needed to take advantage of the countless opportunities in this rapidly growing field. From developing the event vision to managing vendor contracts, from event advertising to the latest in event management technology, Dr. Goldblatt provides authoritative guidance on every aspect of this complex and demanding profession.

  • TVS.002973_Giao trinh ton giao hoc_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Trần Đăng Sinh (2014)

  • Giới thiệu khái quát về tôn giáo học và một số vấn đề lí luận chung về tôn giáo. Tìm hiểu về đạo Phật, đạo Kitô, đạo Ixlam, một số tín ngưỡng và tôn giáo dân tộc ở Việt Nam. Nội dung tư tưởng Hồ Chí Minh và đường lối, chủ trương của Đảng, chính sách của nhà nước về tôn giáo.

  • TVS.002619_Di san the gioi o Viet Nam_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Trần Mạnh Thường (2012)

  • Giới thiệu về 25 di sản thế giới ở Việt Nam được chia ra làm các nhóm di sản văn hoá, di sản thiên nhiên, di sản văn hoá phi vật thể và di sản tư liệu gồm: cố đô Huế, thánh địa Mỹ Sơn, đô thị Hội An, hoàng thành Thăng Long, thành nhà Hồ, vịnh Hạ Long, động Phong Nha - Kẻ Bàng, nhã nhạc Cung đình Huế, không gian văn hoá cồng chiêng Tây Nguyên, dân ca quan họ, ca trù, hội Gióng, hát Xoan, mộc bản triều Nguyễn, bia đá Văn Miếu - Quốc Tử Giám...

  • TVS.002618_Non nuoc Viet Nam_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Đoàn Huyền Trang (2014)

  • Giới thiệu điều kiện tự nhiên, tóm tắt lịch sử, tôn giáo, văn hoá truyền thống của các dân tộc ở Việt Nam. Tiềm năng du lịch, các di tích, danh thắng các công trình mới được tôn tạo xây dựng ở thủ đô Hà Nội và 61 tỉnh thành.

  • TVS.002617_Du lich Viet Nam qua 26 di san the gioi_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Võ Văn Thành (2018)

  • Giới thiệu các di sản thiên nhiên, di sản văn hoá vật thể, phi vật thể tầm cỡ thế giới ở Việt Nam đã được Unesco công nhận: Vịnh Hạ Long, vườn quốc gia Phong Nha - Kẻ Bàng, cao nguyên đá Đồng Văn...

  • TVS.002616_So tay du lich the gioi_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Duy Nguyên; Minh Sơn; Ánh Hồng (2004)

  • Đây là cuốn cẩm nang thế giới thu nhỏ, giới thiệu những đất nước, địa danh, di tích và những điều cần biết khi đi du lịch đến 46 quốc gia tiềm năng trên thế giới. Sách cung cấp những thông tin về đất nước, con người, thiên nhiên kì thú, tập quán và phong tục kì lạ của nhiều dân tộc.

  • TVS.000464_Ly thuyet nghiep vu pha che do uong_1.pdf.jpg
  • Book


  • Authors: Đặng Xuân Thu (2015)

  • Giới thiệu các kiến thức cơ bản về đồ uống, kỹ năng pha chế và phục vụ, sự hiểu biết về nghề nghiệp, và năng lực quản lý, điều hành giám sát trong lĩnh vực kinh doanh Bar

  • TVS.001710-GT quan tri kinh doanh nha hang_1.pdf.jpg
  • -


  • Authors: Đỗ Thiện Dụng (2011)

  • Nội dung sách gồm các vấn đề cơ bản: tổng quan về quản trị kinh doanh nhà hàng, các vấn đề về thông tin và kế hoạch hóa, các hoạt động quản trị trong các lĩnh vực như: quá trình sản xuất và phục vụ, nhân lực, marketing, tài chính, cơ sở vật chất kỹ thuật, chất lượng dịch vụ nhà hàng.