Thông tin tài liệu


Nhan đề : The bar and beverage book
Tác giả : Costas Katsigris
Chủ đề : Đồ uống | Bar | Du lịch | Pha chế
Năm xuất bản : 2006
Nhà xuất bản : USA. John Wiley & Sons
Tóm tắt : This revised Fourth Edition of The Bar and Beverage Book has the most up-to-date material you need for managing a beverage operation, including bar equipment, sanitation and bar setup, inventory control, and the importance of planning for profit. This edition features added coverage and expert advice on responsible alcohol service; marketing methods; staffing; the latest spirits, wine, and beer; management practices; and current updates in regulations.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3611
Bộ sưu tậpDu lịch
XEM MÔ TẢ

8

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.001838- The Bar and Beverage Book-Wiley (2006)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 230,31 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.001838- The Bar and Beverage Book-Wiley (2006).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 18,24 MB

    • Định dạng : Adobe PDF