Thông tin tài liệu
Nhan đề : | On cooking : a textbook of culinary fundamentals |
Tác giả : | Sarah R. Labensky |
Chủ đề : | Cooking | Nghệ thuật ẩm thực | Nấu ăn |
Năm xuất bản : | 2018 |
Nhà xuất bản : | USA: Pearson |
Tóm tắt : | On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals has prepared students for successful careers in the culinary arts. Clear and comprehensive, this text teaches the “hows” and “whys” of cooking and baking principles, while providing step-by-step instructions, visual guidance, and recipes to clarify techniques. The 6th edition expands its “fundamentals” approach, reflects key trends, and adds information on healthy cooking, sous-vide, curing, and smoking, plus dozens of new recipes and more than 200 new photographs. |
URI: | https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3724 |
Bộ sưu tập | Thanh nhạc, du lịch, việt nam học |
XEM MÔ TẢ
24
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm: