Thông tin tài liệu


Nhan đề : The bar & beverage book
Tác giả : Costas Katsigris
Chủ đề : Bartending | Nhà hàng | Quán bar | Đồ uống | Pha chế
Năm xuất bản : 2012
Nhà xuất bản : Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons
Tóm tắt : The Bar and Beverage Book explains how to manage the beverage option of a restaurant, bar, hotel, country club--any place that serves beverages to customers. It provides readers with the history of the beverage industry and appreciation of wine, beer, and spirits; information on equipping, staffing, managing, and marketing a bar; and the purchase and mixology of beverages. New topics in this edition include changes to regulations regarding the service of alcohol, updated sanitation guidelines, updates to labor laws and the employment of staff, and how to make your operation more profitable. New trends in spirits, wine, and beer are also covered.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3723
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

31

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002582_The Bar and Beverage Book, 5th Edition_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 462,96 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002582_The Bar and Beverage Book, 5th Edition.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 17,78 MB

    • Định dạng : Adobe PDF