Thông tin tài liệu
Nhan đề : | The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events : 21st-Century Approaches |
Tác giả : | Sue Beeton |
Chủ đề : | Tourism | Du lịch | Thực phẩm | Khách sạn |
Năm xuất bản : | 2019 |
Nhà xuất bản : | Singapore: Springer, |
Tóm tắt : | This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice. The specific field considered in this book is also placed against the backdrop of the larger question of how universities and other institutions of higher learning are evolving and addressing the new relationships between research, scholarship and teaching. |
URI: | https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3672 |
Bộ sưu tập | Thanh nhạc, du lịch, việt nam học |
XEM MÔ TẢ
44
XEM & TẢI
0
Danh sách tệp tin đính kèm: