Thông tin tài liệu


Nhan đề : The Working Garde Manger
Tác giả : Al Meyer
Chủ đề : Khoa học thực phẩm | Du lịch | Công nghệ - Kỹ thuật
Năm xuất bản : 2013
Tóm tắt : Over the past few years, there has been resurgence in the interest of the garde manger’s kitchen. It was not so many decades ago that garde manger was a dying art. At this time, as in centuries before, charcuterie was a very important segment of this kitchen and coincided with butchery of poultry, beef, seafood, and pork.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3610
Bộ sưu tậpDu lịch - Việt nam học
XEM MÔ TẢ

13

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.001837- The Working Garde Manger-CRC Press (2012)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 862,3 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.001837- The Working Garde Manger-CRC Press (2012).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 10,82 MB

    • Định dạng : Adobe PDF