Search

Search Results

Results 71-80 of 134 (Search time: 0.095 seconds).
Item hits:
  • Sách/Book


  • Authors: - (2008)

  • Tài liệu tiêu chuẩn kỹ năng nghề du lịch Việt Nam (Tiêu chuẩn VTOS) - Nghiệp vụ Nhà hàng cơ bản dành cho nhân viên phục vụ nhà hàng, khách sạn hoặc trong cơ sở tương tự, với trách nhiệm sắp xếp nhà hàng, phục vụ các món ăn và đồ uống trong nhà hàng, khách sạn, phòng họp, theo các kiểu gọi theo món hoặc ăn tự chọn, và phục vụ tại phòng khách hoặc phục vụ hội nghị.

  • Book


  • Authors: Kim Jung Jin (2018)

  • Khóa học giúp chúng ta hiểu được tổng thể lịch sử cũng như sự phát triển của ẩm thực Hàn Quốc, cách chọn lựa, chế biến và nấu ăn sao cho duy trì được những ưu điểm của món ăn Hàn Quốc

  • Sách/Book


  • Authors: Nguyễn Văn Bình (2022)

  • Tập hợp các du lịch liên quan đến sự tham gia của người du lịch với nền văn hoá của một quốc gia hoặc vùng, đặc biệt là lối sống của người dân ở những khu vực địa lý, lịch sử của những người đó, nghệ thuật, kiến ​​trúc, và các yếu tố khác đã giúp hình thành cách sống của họ

  • Book


  • Authors: June Payne-Palacio (2019)

  • The content is still concentrated on basic principles, but increasingly reflects the impact of current social, economic, technological, and political factors. For example, it now focuses on sustainability throughout, and offers greater emphasis on culinary issues. The textbook also contains a new running case study based on University of Wisconsin, Madison’s University Dining Services

  • Book


  • Authors: Charles R. Goeldner (2008)

  • This updated and revised Eleventh Edition of Tourism presents a comprehensive introduction to travel and tourism, while continuing the tested approach of successful previous editions. New and revised coverage, integrating the latest developments in the tourism industry.

  • Book


  • Authors: Charles R. Goeldner (2002)

  • The ninth edition has been revised and updated to explore new trends in travel and tourism and discusses changes to the industry since the pub- lication of the previous edition.

  • Book


  • Authors: Charles R. Goeldner (2006)

  • The tenth edition has been revised and updated to explore new trends in travel and tourism and discusses changes to the industry since the pub- lication of the previous edition. New elements in the tenth edition include the following: New interior design, Updated full-color insert featuring top tourist destinations, Extensive treatment of the changing world of travel distribution, Discussion of crisis management.

  • Thesis


  • Authors: John Walker (2011)

  • "Restaurant owners will continue to turn to The Restaurant because it helps them gain the skills needed to master every challenge and succeed in this highly competitive and rewarding industry. Each chapter has been revised, updated, and enhanced with numerous industry examples, sidebars, charts, tables, photographs, and menus. Greater emphasis is placed on restaurant business plans, restaurant management, and restaurant operations. The themes of sustainability and sustainable restaurant management have been added throughout. New sections have also been included on purchasing meat, cocktails, and the early history of eating out. All of this information will help restaurant owners make the decisions necessary to build a thriving business."--