Thông tin tài liệu


Nhan đề : Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls
Tác giả : Paul R. Dittmer
Chủ đề : Recipes | Food | Beverage
Năm xuất bản : 2006
Nhà xuất bản : New York, United States: John Wiley & Sons Inc
Tóm tắt : "Principles of Food, Beverage, and Labour Cost Controls, Eighth Edition" is the essential text for understanding the ins and outs of controlling food, labour, and beverage costs. It comes accompanied by ProMgmt Student Workbook, which allows students to obtain a certificate from the National Restaurant Association Educational Foundation. Special features include: accompanied by a diskette which contains Excel spreadsheet applications; 40% of chapters contain revised materials; and a full supplements package.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3747
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

7

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003063_Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls (2006)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 232,94 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003063_Principles of Food, Beverage, and Labor Cost Controls (2006).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 2,22 MB

    • Định dạng : Adobe PDF