Thông tin tài liệu


Nhan đề : Food and beverage management
Tác giả : Bernard Davis
Chủ đề : Food service management | Dịch vụ ăn uống | Ngành khách sạn | Nhà hàng
Năm xuất bản : 2018
Nhà xuất bản : New York: Routledge
Tóm tắt : This introductory textbook provides a thorough guide to the management of food and beverage outlets, from their day-to-day running through to the wider concerns of the hospitality industry. It explores the broad range of subject areas that encompass the food and beverage market and its main sectors – fast food and casual dining, hotels and quality restaurants and event, industrial and welfare catering. It also looks at some of the important trends affecting the food and beverage industry, covering consumers, the environment and ethical concerns as well as developments in technology.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3731
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

31

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002590_Food and beverage management-Routledge (2018)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 585,3 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002590_Food and beverage management-Routledge (2018).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 35,89 MB

    • Định dạng : Adobe PDF