Thông tin tài liệu


Nhan đề : Foodservice management : principles and practices
Tác giả : June Payne-Palacio
Chủ đề : Quản lý dịch vụ ăn uống | Giới thiệu về dịch vụ ăn uống | Du lịch
Năm xuất bản : 2019
Nhà xuất bản : USA. Pearson
Tóm tắt : The content is still concentrated on basic principles, but increasingly reflects the impact of current social, economic, technological, and political factors. For example, it now focuses on sustainability throughout, and offers greater emphasis on culinary issues. The textbook also contains a new running case study based on University of Wisconsin, Madison’s University Dining Services
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3602
Bộ sưu tậpDu lịch
XEM MÔ TẢ

4

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.001826- Foodservice Management Principles and Practices_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 305,83 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.001826- Foodservice Management Principles and Practices.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 18,12 MB

    • Định dạng : Adobe PDF