Search

Search Results

Results 101-110 of 131 (Search time: 0.118 seconds).
Item hits:
  • Sách/Book


  • Authors: Donna L. Bade. (2015)

  • The revisedfifth edition contains new and expanded information on topics including: Corporate oversight and complianceValuationThe Export Control Reform ActLicensing requirements and exceptionsInternational Commerce Trade TerminologyThe shifting definition of "Country of Origin"Specialized exporting and importing

  • Book


  • Authors: Nguyễn Thành Hiếu (2015)

  • Quản trị chuổi cung ứng ngày càng đóng vai trò quan trọng đối với sự phát triển của doanh nghiệp. Cạnh tranh không còn đơn thuần giữa các doanh nghiệp mà diễn ra khá phổ biến giữa các chuỗi cung ứng. Sự tồn tại của cả chuỗi cũng chính là sự tồn tại và phát triển của các doanh nghiệp tham gia. Do vậy, nâng cao hiệu quả quản trị chuỗi cung ứng là cần thiết đối với bất cứ doanh nghiệp nào

  • Sách/Book


  • Authors: Robert M. Monczka (2015)

  • Providing a solid managerial perspective, draws from the authors' firsthand experiences and relationships with executives and practitioners worldwide to present the most current and complete coverage of today's supply management process. The text includes critical developments from the field, such as cases from emerging healthcare and service industries, procure-to-pay redesign, supply risk, innovation, sustainability, collaboration, and much more. It also examines key changes in supply management and the impact of the global economy and ongoing business uncertainty on continuous cost and value management across the supply chain. Numerous real-world cases and captivating examples give you contextual insights and knowledge into the strategies, processes, and practices of supply manag...

  • Book


  • Authors: Sarah R. Labensky (2015)

  • A Textbook of Culinary Fundamentals has instructed thousands of aspiring chefs in the culinary arts. The Fifth Edition Update continues its proven approach to teaching both the principles and practices of culinary fundamentals while guiding you toward a successful career in the culinary arts.

  • Sách/Book


  • Authors: Chambers, Donna (2015)

  • This book recognizes that while tourism research has undoubtedly penetrated and gone beyond a number of knowledge frontiers, frontiers are never static, but are constantly shifting and changing form in the context of a dynamic environment. This book therefore is a much needed contribution which acknowledges the imperative for continuous innovation and renewal in tourism research if it is to remain relevant. In this regard the book contains original papers which span a number of creative topics and debates and which transcend existing frontiers of tourism knowledge, including popculture tourism, gospel festivals as heterotopia, tourism and elections, articulations of the concept of tourismization and tourism of spiritual growth and critical explorations of the tourism image of Switze...

  • Sách/Book


  • Authors: Sommerville, Ian (2015)

  • This 10th edition contains new information that highlight various technological updates in recent years, providing you with highly relevant and current information. With new case studies and updated chapters on topics like service-oriented software, this edition ensures your studies keep pace with today's business world.

  • Sách/Book


  • Authors: 이정희 (2015)

  • Cuốn sách giáo khoa tập trung vào ngôn ngữ và khả năng nghe tiếng Hàn trong các tình huống thực tế

  • Sách/Book


  • Authors: 이정희 (2015)

  • Cuốn sách này là một cuốn sách giáo khoa cấp 2 về 'viết' trong số các kỹ năng ngôn ngữ nhằm nâng cao khả năng viết của những người học tiếng Hàn trung cấp. Bao gồm việc học tập cấu trúc câu tiếng Hàn, thực hành viết văn, thực hành viết văn và thực hành viết văn thể.

  • Sách/Book


  • Authors: 이정희 (2015)

  • Cuốn sách giúp người học tiếng Hàn Quốc tập trung vào chức năng ngôn ngữ và đắm mình trong môi trường thực tế trong đó ngôn ngữ được sử dụng để hiểu và thể hiện rõ chức năng.