Search

Search Results

Results 11-15 of 15 (Search time: 0.067 seconds).
Item hits:
  • Book


  • Authors: Gary K. Vallen (2013)

  • Hiện đã có trong Phiên bản thứ Chín, Check-in Check-Out vẫn là hướng dẫn hàng đầu để quản lý các hoạt động sinh lời của khách sạn. Được sửa đổi rộng rãi để phản ánh sự thay đổi nhanh chóng của ngành, nó trình bày chi tiết phong phú về các phương pháp hay nhất và định hướng trong tương lai, đồng thời cung cấp phạm vi bao quát rộng nhất của bất kỳ cuốn sách nào trong lĩnh vực này. Sinh viên có được sự hiểu biết trực quan dựa trên luồng trải nghiệm của khách: thông qua việc đặt chỗ, đến, đăng ký, mua dịch vụ, khởi hành, thanh toán và lưu trữ hồ sơ.

  • Book


  • Authors: David Sorin (2013)

  • There's no dearth of books on the logistics of event planning, but not much has been published to address the legal and business issues that concern the thousands of companies that make up this industry. This book covers all the legal and business issues that special events professionals need to understand -- from contractual considerations to little-known governmental regulations with heavy ramifications. Ignorance of the law can prove very costly in an industry in which expectations must be met the first time, and in our ever-more litigious society, the need for this niche title is clear.

  • Book


  • Authors: Joe Perdue (2013)

  • Contemporary Club ManagementThis club management reference text provides readers with a thorough analysis of the complex world of private club management

  • Book


  • Authors: Richard K. Miller (2013)

  • With a thorough and in-depth analysis of the $630 billion restaurant and foodservice industry, this handbook provides consumer spending data, market forecasts, trends assessments for all segments, and more. An analysis is presented of restaurant spending distribution in each state and dining statistics for each metro area. Over 700 website links are included in the handbook to guide readers to additional resources.