Thông tin tài liệu


Nhan đề : Food poisoning : outbreaks, bacterial sources and adverse health effects
Tác giả : Paresh C. Ray
Chủ đề : Food poisoning | Food | Ngộ độc thực phẩm
Năm xuất bản : 2015
Nhà xuất bản : New York: Nova Science Publishers Inc
Tóm tắt : This book is unique in its design and content, providing depth of science about different causes of food poison, possible health effects and the latest research about how to detect those food-borne pathogens and toxic chemicals.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3761
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

20

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003087_Food poisoning _ outbreaks, bacterial sources and adverse health effects-Nova Publishers (2015)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 1,32 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003087_Food poisoning _ outbreaks, bacterial sources and adverse health effects-Nova Publishers (2015).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 15,4 MB

    • Định dạng : Adobe PDF