Thông tin tài liệu


Nhan đề : On cooking : a textbook of culinary fundamentals
Tác giả : Sarah R. Labensky
Chủ đề : Cooking | Nghệ thuật ẩm thực | Nấu ăn
Năm xuất bản : 2018
Nhà xuất bản : USA: Pearson
Tóm tắt : On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals has prepared students for successful careers in the culinary arts. Clear and comprehensive, this text teaches the “hows” and “whys” of cooking and baking principles, while providing step-by-step instructions, visual guidance, and recipes to clarify techniques. The 6th edition expands its “fundamentals” approach, reflects key trends, and adds information on healthy cooking, sous-vide, curing, and smoking, plus dozens of new recipes and more than 200 new photographs.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3724
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

8

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002583_On Cooking_ A Textbook of Culinary Fundamentals-Pearson (2018)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 2 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002583_On Cooking_ A Textbook of Culinary Fundamentals-Pearson (2018).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 173,68 MB

    • Định dạng : Adobe PDF