Thông tin tài liệu


Nhan đề : Garde manger : cold kitchen fundamentals
Tác giả : Edward G. Leonard
Chủ đề : Cold dishes (Cooking) | Quantity cooking | Món nguội | Chế biến món ăn | Công thức món ăn
Năm xuất bản : 2012
Nhà xuất bản : Upper Saddle River, NJ : Pearson
Tóm tắt : ACF's Cold Kitchen Fundamentals covers all aspects of the garde manger, from simple salad prep, to dressing and sauce making, to appetizers, soups and sandwiches, to charcuterie, cheese making, and ice carving. Each chapter is rich with photos, chef's tips, and recipes and each unit includes learning activities and benchmark formulas that encourage specific learning outcomes. Offering unique coverage of competition and food technology, the book helps students understand the underlying principals of the cold kitchen and develop the skills needed to produce their own signature sauces, salads, and more!
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3720
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

8

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002579_Garde manger cold kitchen fundamentals by Powers, TinaCarlos, Brenda R.Leonard, Edward G (z-lib.org)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 1,23 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002579_Garde manger cold kitchen fundamentals by Powers, TinaCarlos, Brenda R.Leonard, Edward G (z-lib.org).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 79,52 MB

    • Định dạng : Adobe PDF