Thông tin tài liệu

Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC Giá trịNgôn ngữ
dc.contributor.authorSarah R. Labensky-
dc.date.accessioned2022-05-25T03:14:41Z-
dc.date.available2022-05-25T03:14:41Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttps://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3605-
dc.description.abstractA Textbook of Culinary Fundamentals has instructed thousands of aspiring chefs in the culinary arts. The Fifth Edition Update continues its proven approach to teaching both the principles and practices of culinary fundamentals while guiding you toward a successful career in the culinary arts.vi_VN
dc.language.isoenvi_VN
dc.publisherUSA. Pearsonvi_VN
dc.subjectDu lịch | Nghệ thuật ẩm thựcvi_VN
dc.titleOn Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentalsvi_VN
dc.typeBookvi_VN
Bộ sưu tậpDu lịch

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.001829- On Cooking A Textbook for Culinary Fundamentals Sarah R. Labensky_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 1,37 MB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.001829- On Cooking A Textbook for Culinary Fundamentals Sarah R. Labensky.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 89,79 MB

    • Định dạng : Adobe PDF