Thông tin tài liệu
Thông tin siêu dữ liệu biểu ghi
Trường DC | Giá trị | Ngôn ngữ |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sarah R. Labensky | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-25T03:14:41Z | - |
dc.date.available | 2022-05-25T03:14:41Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.uri | https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3605 | - |
dc.description.abstract | A Textbook of Culinary Fundamentals has instructed thousands of aspiring chefs in the culinary arts. The Fifth Edition Update continues its proven approach to teaching both the principles and practices of culinary fundamentals while guiding you toward a successful career in the culinary arts. | vi_VN |
dc.language.iso | en | vi_VN |
dc.publisher | USA. Pearson | vi_VN |
dc.subject | Du lịch | Nghệ thuật ẩm thực | vi_VN |
dc.title | On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals | vi_VN |
dc.type | Book | vi_VN |
Bộ sưu tập | Du lịch |
Danh sách tệp tin đính kèm: