Search

Search Results

Results 1-7 of 7 (Search time: 0.05 seconds).
  • Previous
  • 1
  • Next
Item hits:
  • Sách/Book


  • Authors: James A. Bardi (2003)

  • Fully revised to highlight emerging trends in hospitality, this comprehensive text packs in loads of new information while still covering all the basics of front office management.

  • Sách/Book


  • Authors: Nancy Loman Scanlon (2007)

  • Catering Management, Third Edition gives detailed advice on all the crucial business aspects of on- and off-premise catering. The Third Edition features special new material on non-hotel catering operations—such as small business management and running your own catering operation. It presents fresh information on menu design and pricing, complete with illustrative menu examples and tips for using software tools to create enticing menus.

  • Sách/Book


  • Authors: Wilder-Smith (2007)

  • Travel to exotic places is fascinating, and equally so are infections and other dangers of exotic travel. Moreover, one need not be traveling to suffer these maladies; sometimes they travel to you. The enormous global mobility demands a public health response. The result is the concept of ‘travel medicine’ as a separate discipline. This book describes the evolution of travel medicine, travel vaccines, malaria prophylaxis and infections of adventure and leisure.

  • Sách/Book


  • Authors: Lauren B. Starkey (2002)

  • Hướng dẫn toàn diện cung cấp hướng dẫn nghề nghiệp cho những người quan tâm đến nghề nghiệp trong quản lý khách sạn hoặc nhà hàng. Cung cấp mô tả công việc, cơ hội việc làm và lời khuyên về cách thành công trong ngành dịch vụ này. Giải thích các chương trình đào tạo hiện có, bao gồm chương trình giảng dạy mẫu, chi phí học phí và bao gồm một chương dành cho hỗ trợ tài chính.

  • Sách/Book


  • Authors: Đồng Thị Thanh Phương; Nguyễn Thị Ngọc An (2009)

  • Giới thiệu tổng quan về văn phòng. Nghiệp vụ hành chính văn phòng. Tổ chức, quản lí và giải quyết văn bản. Công tác văn thư tạo lập hồ sơ