Thông tin tài liệu


Nhan đề : Citrus Fruits : Production, Consumption & Health Benefits
Tác giả : Daphne Simmons
Chủ đề : Food service | Production | Consumption
Năm xuất bản : 2016
Nhà xuất bản : New York. : Nova Science Publishers Inc
Tóm tắt : This book provides research on the production, consumption and health benefits of citrus fruits. The first chapter begins with an overview of citrus based refineries. Chapters two and three discuss hesperidin and narirutin, which are citrus flavonoids. Chapter four studies the use of citrus residues as raw materials for biomolecules and energy.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3764
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

52

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003090_Citrus fruits_ production, consumption and health benefits-Nova Science Publishers (2016)_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 797,28 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003090_Citrus fruits_ production, consumption and health benefits-Nova Science Publishers (2016).pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 6,8 MB

    • Định dạng : Adobe PDF