Thông tin tài liệu


Nhan đề : Instrumental methods in food and beverage analysis
Tác giả : David Louis Bente Wetzel
Chủ đề : Food | Beverages | Instrumental analysis
Năm xuất bản : 1998
Nhà xuất bản : Amsterdam ; New York : Elsevier
Tóm tắt : Eighteen chapters are organized by analyte, such as N and protein, carbohydrate, inorganics, enzymes, flavor and odor, color, lipids, and vitamins. Most of the analytical techniques used for determination, separations, and sample work-up are treated in the context of an analytical method for a spec.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3753
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

40

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003070_Instrumental methods in food and beverage analysis_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 649,48 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003070_Instrumental methods in food and beverage analysis.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 28,88 MB

    • Định dạng : Adobe PDF