Thông tin tài liệu


Nhan đề : Restaurant Financial Management : A Practical Approach
Tác giả : Hyung-il Jung
Chủ đề : Restaurant Financial Management | Quản lý tài chính nhà hàng
Năm xuất bản : 2021
Nhà xuất bản : Oakville, Canada: Apple Academic Press Inc
Tóm tắt : This new book, Restaurant Financial Management: A Practical Approach, provides valuable guidance on how to apply the concepts of accounting and finance to real-life restaurant business activities. This book is unique because it provides an understandable framework that breaks it down into three clear steps of applying techniques of accounting and finance to evaluate a restaurant business: It introduces how to consolidate major activities of a restaurant business into useful accounting information
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3752
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

44

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.003069_Restaurant Financial Management _1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 775,6 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.003069_Restaurant Financial Management .pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 5,92 MB

    • Định dạng : Adobe PDF