Thông tin tài liệu


Nhan đề : Food and beverage service
Tác giả : Dennis R. Lillicrap
Chủ đề : Food service management | Khách sạn | Dịch vụ | Ăn uống
Năm xuất bản : 2010
Nhà xuất bản : London : Hodder Education
Tóm tắt : Written by acknowledged experts in food and beverage service, this is considered the standard reference book for food and drink service in the UK and in many countries overseas. It meets the needs of students working towards VRQ, S/NVQ, BTEC or Institute of Hospitality qualifications in hospitality and catering from Levels 1 to 4, or degrees in restaurant, hotel and hospitality management. Now in its eighth edition, new features include: - larger illustrations, making the service sequence clearer than ever - updated information that is current, authoritative and reflects current international trends - a new clearer and easier-to-use design - written by acknowledged experts in food and beverage service
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3712
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

39

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002546_Food and beverage service_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 272,14 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002546_Food and beverage service.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 11,56 MB

    • Định dạng : Adobe PDF