Thông tin tài liệu


Nhan đề : The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events : 21st-Century Approaches
Tác giả : Sue Beeton
Chủ đề : Tourism | Du lịch | Thực phẩm | Khách sạn
Năm xuất bản : 2019
Nhà xuất bản : Singapore: Springer,
Tóm tắt : This book elaborates upon, critiques and discusses 21st-century approaches to scholarship and research in the food, tourism, hospitality, and events trades and applied professions, using case examples of innovative practice. The specific field considered in this book is also placed against the backdrop of the larger question of how universities and other institutions of higher learning are evolving and addressing the new relationships between research, scholarship and teaching.
URI: https://thuvienso.thanglong.edu.vn/handle/TLU/3672
Bộ sưu tậpThanh nhạc, du lịch, việt nam học
XEM MÔ TẢ

0

XEM & TẢI

0

Danh sách tệp tin đính kèm:
Ảnh bìa
  • TVS.002524_The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events_1.pdf
      Restricted Access
  • Giới thiệu
    • Dung lượng : 209,99 kB

    • Định dạng : Adobe PDF

  • Ảnh bìa
  • TVS.002524_The Study of Food, Tourism, Hospitality and Events.pdf
      Restricted Access
  • Nội dung
    • Dung lượng : 4,47 MB

    • Định dạng : Adobe PDF